A tökéletes középút

Manapság a divat egy egészen érdekes dolog, hiszen amíg régen nem igazán volt az embereknek más lehetősége mint a divatot követni, hiszen leginkább csak az aktuális divat trendeknek megfelelő dolgok voltak kaphatók a piacon, addig ma már azért szabadabb tud lenni az ember, akár nagyobb dolgokról, akár kisebb eszközökről vagy kiegészítőkről van szó. Persze divatról nem csak a ruházat világában beszélhetünk, hiszen hozzám leginkább a munkám miatt a lakástervezés és a kiegészítők világa áll, mert belsőépítészként ezekkel a tényezőkkel dolgozom és töltöm az időmet nap, mint nap. Leginkább a festés és a formák használata az, amit egyszerűen és kis költségvetésből tudunk variálni a lakáson vagy házon belül, na és persze a kiegészítők köre, éppen ezért a legtöbb lehetőség is ebben rejlik számunkra, hiszen hatalmas költségvetéssel ritkán tudnak az emberek felújításokat és átalakításokat végezni manapság.

Éppen ezért, amit én egészen egyszerűen imádok, és sosem fogok tudni megunni azt hiszem, az a belső kiegészítők köre. Persze beszélhetünk itt számtalan dologról a vázától a fényekig, de egyetlen dolog manapság kezd letisztulttá válni, a festmények és a családi fotók falra helyezésének vitája. Nagyon sokan ugyanis imádták a festményeket, később pedig a családi képek váltak divattá a falon, ma azonban már nincs egyértelmű kép erről, de egyre inkább az a tendencia, hogy kevesen szeretnének családi képeket látni a falon lógva de a festményeket sem részesítik előnyben.

Éppen ezért, amit a mai kor tökéletesen kitalált, a kettő közötti kompromisszum termékeként, a vászonképek világa. Gyönyörű kiegészítői ezek a kis képek a családi élettérnek, de akár irodába vagy üzlethelyiségbe is tökéletesek, és azt kell mondjam, hogy például a szalaibalazs.hu oldalon nem csak szép, hanem tökéletesen kivitelezett vászonképek közül válogathat az oldalra látogató. Csak ajánlani tudom ezt a megoldást, hiszen tökéletes középút, és ráadásul gyönyörű és hangulatos kiegészítő minden élettér számára.