A legjobb csapat akit csak találhattam

Amikor belevágtam a saját vállalkozásom megalapításába még fogalmam sem volt, hogy nem azok a dolgok fogják számomra a nehézséget okozni amitől tartok vagy amit gondolok, hanem sokkalta árnyaltabb tényezők, melyekre nem is igazán gondoltam, ha szívemre teszem a kezem, szinte egyáltalán. Igazság szerint igyekeztem én tényleg mindent előre eltervezni, gondolni olyan problémás helyzetekre melyek megnehezíthetik a céljaim elérését, azonban nem is gondoltam rá, hogy olyan nehézségekbe fogok ütközni, melyekre azért nem gondolhatok, mert egyáltalán fogalmam sincs, hogy szükségem lesz rá.

Ilyen volt például az ételfotózás feladataira megfelelő csapatot találni, hiszen manapság már mindenkinek szüksége van weboldalra és ahhoz viszont a sütemények esetében mindenképpen olyan fotók kellenek, amelyek nem csak kidomborítják a termékek szépségét és íncsiklandó ízvilágát, hanem bizony kellőképp élethűek de profik is egyben. Én is százszor előbb rendelnék egy olyan oldalról akármilyen ételt, sütit is, ahol élethű, de iszonyatosan szép és kívánatos képeket találok a termékekről. Ehhez azonban én koránt sem voltam elég, de még egy profi fotós csapat sem, hiszen a legjobb ételfotós csapat budapest környékén tudott csak megfelelő és valóban eredményes segítséget nyújtani számomra.

Nagyon nehezen találtam meg azonban ezt a csapatot. A Fotoda csapata számomra egy olyan kincs lett, kikkel biztosan hosszú távon is együtt fogok dolgozni, és akik hozzásegítettek ahhoz, hogy ne csak egy designos és modern oldalam lehessen a neten, hanem bizony eredményes is egyben. Hogy az emberek a csodájára járjanak a termékeimnek, és bátran rendeljék azokat, hiszen ma már kiszállításra is dolgozok. Hihetetlen hálás vagyok ennek a csapatnak és mindenkinek csak ajánlani tudom őket és a munkájukat.