Életünk zsákbamacskái

Vannak életük mérföld kövei során olyan esetek, történések, döntések, amiknek kimenetét egyáltalán nem látjuk előre. Az is előfordul számtalan alkalommal, hogy még mi magunk sem tudjuk, hogy ezek után merre fordul életünk kereke. Szoktuk ilyenkor mondani, hogy zsákbamacska kimenete van a dolognak, az az döntöttünk valamit, indulunk valamerre, aztán majd lesz valahogy.

Természetesen ez nagyon nem egyezik mag a pipereshop.hu oldal zsákbamacskája, amikor csomagban juthatunk hozzá nagyon kedvező áron, akár 75%-s kedvezménnyel is parfümökhöz, pipere termékekhez, krémekhez, tisztálkodási szerekhez, táskákhoz, divatcikkekhez. Ráadásul kényelmesen, interneten megrendelve a kedvenc karosszékemből.

Életem zsákbamacskája volt például akkor, amikor először férjhez mentem. Igen fiatalok voltunk még az akkori férjemmel. Nem tudtuk egymást jól megismerni, elhamarkodottan történt az esküvő. Aztán megszülettek a gyerekek, de sosem volt egyetértés. Már a házasság első éveiben kiderült, hogy ez a zsákbamacska nem volt jó döntés. Évekkel később, amikor már a gyerekek felnőttek, véget is ért a házasságunk. Több évnyi házasság után külön folytatjuk hátralévő életünket. Ma már így visszatekintve, jó döntés volt a házasság megszűntetése. Megnyugvást, örömet hozott az életemben.

Nem kevésbé volt zsákbamacska az sem, amikor válás után új életet kezdtünk a semmiből mostani férjemmel. Azt is mondhatnám, hogy háló nélkül ugrottunk a szakadékba. Bár már évtizedek óta ismertük egymást, de lakva ismertetik meg az ember, szokták mondani a bölcs öregek. Közösen vásároltunk egy kis házikót, amit az évek alatt szépen felújítottunk kívülről, belülről. Ma már egyáltalán nem bánom ezt a döntésemet, sőt, mondhatom, életem egyik legjobb döntése volt. Igaz, egyáltalán nem volt könnyű összecsiszolódni, de a türelem, a megértés meghozta a harmóniát életünkben.