Egy égető szükséglet

Nem mindenkinek mennek mindig simán a dolgok, sőt, vannak olyan emberek, akik bizony mindért többszörösen kell hogy megküzdjenek, mint mások. Én ebbe a csoportba tartozom, és bár már számtalanszor átkoztam az eget egy-egy nehéz helyzetben, most már azt mondhatom, hogy kezdem megszokni ezeket a szituációkat, és hogy valamiért nekem mindig többet kell tennem a sikerérét mint az évfolyamtársaimnak vagy éppen a saját testvéreimnek. Az egyetemet illetően sem volt ez másképp, hiszen nekem csak a pótfelvételin sikerült bekerülnöm a kiszemelt iskola padsoraiba, és hát így persze az utolsó pillanatban kellett magamnak szállást keresnem, és nem mondhatom hogy könnyű helyzetbe kerültem emiatt. A testvéreim és a barátaim nem a fővárost választották a továbbtanulásuk helyének, éppen ezért szinte magamra maradtam a keresgélésben is. Amikor ők már javában a költözést tervezgették, én még a keresgélésben voltam benne.

Amire nagyon gyorsan szükségem volt, egy albérlet budapest nyolcadik vagy kilencedik kerületében, de valahogy a keresgéléseim megrekedtek a megtekintéseknél, hiszen szinte sehol sem azt találtam amit a képen láttam. Már teljesen elkeseredtem, amikor az egyik nagyon jó barátom ajánlotta az alberletbudapest.hu oldalát, hiszen ő egy éve ennek a csapatnak a segítségével találta meg a tökéletes szobát a saját maga számára, és nem csak hogy tökéletesen meg van elégedve azóta is mindennel, de hihetetlen nyugodt az egész lakhatása, a lakótársakkal pedig szinte igazi barátokká váltak azóta.

Nekem sem kellett több, azonnal fel is léptem erre az oldalra, és rá is találtam a tökéletes segítségre. A kínálatból tökéletesen tudtam válogatni, és hihetetlen szép szobák tárultak elém, amik a megtekintés során sem változtak meg hirtelen, mint azelőtt szinte bármelyik hirdetés vagy ajánlat kapcsán, így a végére az jelentett nehézséget, hogy két lakás szobája között dönteni tudjak. Azóta pedig én is az ajánlók táborát ékesítem, ugyanis én azt gondolom, hogy nincs nagyobb feladat egy új egyetemista számára, mint tökéletesen megoldani a lakhatását, és egy albérlet budapest utcáin pedig nem könnyű feladat. Persze a tökéletes segítséggel és az albérletbudapest.hu segítségével gyerekjátékká válik.