Csak a legjobbakban bízz

Az ember ha a saját életéről, családjáról és vállalkozásáról van szó, akkor egyszerűen nem teheti meg azt, hogy kiengedi a kezéből a gyeplőt és olyan embernek adja át akár a vállalkozásának egy részterületét is, aki szakmailag nem kellően felkészült vagy emberileg nem alkalmas hozzáállásában és lelkiismeretességében. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom, hiszen ezekből előbb vagy utóbb hátránya származik a vállalkozásnak. Ott szokott a hiba lenni, hogy az ember nem hallgat a megérzéseire, és vagy az olcsó és könnyebben kifizethető ár, vagy a szép színes szagos vélemény és nagyképűség győz a választásnál a saját belső megérzés helyett, mert hogy az mindig van.

Nem azt mondom, hogy nem lehet nagyon jó áron kifogni terméket vagy szolgáltatót, sőt, igenis lehet, de azt nem azért kell az embernek választania mert jó áron van, hanem mert igen ígéretes a közös munka, és mellék tényezőként még jó áron is van. Ilyenkor ugyanis biztosak lehetünk benne, hogy nem visz félre minket semmilyen mellékes információ a minőség mellett.

Én legutoljára a https://activesafety.hu/ csapattal szerződtem le, mert szakmailag nagyon felkészültnek találtam őket, hihetetlen jó referenciáik voltak, volt köztük ismerős cég is, aki alkalmazza őket, és így a személyes megbeszélésen már szinte semmilyen kérdésem nem maradt, csak hogy mikor kezdhetjük a közös munkát. Az, hogy még az ár tekintetében is igen kedvező ajánlatot adtak, az csak hab a tortán, ahogy szoktam volt fogalmazni. Egyébként pedig a munkát hihetetlen jó szakmai felkészültséggel és lelkiismeretes hozzáállással látják el, ami kifejezetten fontos az építőipar területén, főleg a munkavédelem terén, hiszen számtalan veszély leselkedik nem csak a vállalkozóra és a vállalkozásra, de bizony magára a munkavállalóra is egyaránt.