A legeslegjobb segítség

Cégvezetőként az ember főleg az út elején, tudja jól, hogy szüksége van olyan emberekre, akikre támaszkodhat, akiktől segítséget kap, akár szakmai tekintetben egy-egy területet érintve, akár pedig mentális, lelki tekintetben, hogy át tudjon lépni az elé gördülő akadályokon és ne jelentsen problémát a sok negatív vélemény vagy az ismerősök negatív gondolatai. Mert általában ebből bizony van elég sok, még segítő kezekből keveset talál az ember.

Én is nagyon hamar rájöttem, hogy az összes olyan barát vagy ismerős, aki biztosított arról, hogy bármikor számíthatok rá és a tudására, segítségére, szinte már az első akadály megjelenése előtt átállt a negatív táborba, akik folyton azt hangoztatták, hogy nekem ez bizony nem fog sikerülni akármennyi energiát bele teszek is, mert nincs elég hírnevem, ismerősöm, tőkém, tudásom és még sorolhatnám. Ez egyrészt nekem szerencsétlenség volt, hiszen sok emberben csalódnom kellett, másrészt viszont iszonyatosan jót is tett velem, mert elkezdtem olyan külsős szakértő csapat és segítség után keresgélni, akikkel most, négy év után is hihetetlen jó kapcsolatot ápolok és akik rengeteget segítettek az út elején, és rengeteget segítenek most, amikor már elindult a szekér és egyre ismertebbek vagyunk mi és a szolgáltatásunk egyaránt.

A https://kogwheel.com/hu/ csapat ugyanis hihetetlen és felbecsülhetetlen tapasztalattal és szakmai tudással rendelkezik a coaching, a stresszkezelés, az asszertív kommunikáció és maga a kommunikáció terén, amivel a folyamatos és töretlen vállalati fejlődésünket és növekedésünket biztosítani tudjuk. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg olyan problémától védenek meg bennünket egész vállalati szinten, ami másoknak hatalmas károkat okoz, hiszen a stressz és egyéb kommunikációs problémák akár a vállalati hanyatlást is előidézhetik, amitől így mi maximális szinten védve és óvva vagyunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom a munkájukat! Biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni sem a közös munka élményében, sem pedig annak eredményében.